Dacă ştii o personalitate care ne înalţă,

 
h1__quotes.png
Poză

În _Quotes

Anastasia Soare

Autor: Mihai Velcescu

Anastasia Soare – cosmeticiana vedetelor de la Hollywood. Supranumită “Regina sprâncenelor”, Soare a avut-o ca primă clientă pe celebra Cindy Crawford, Până la celebritate nu a fost decât un pas, cea mai influentă moderatoare de televiziune din SUA, Oprah Winfrey, invitând-o pentru o serie de demonstraţii în direct, în emisiunea ei.

În prezent, Anastasia Soare are propriul salon în Beverly Hills, unde coordonează o armată de angajaţi şi unde privilegiul de a fi pensat de ea costa în jur de 50 de dolari. Restul serviciilor variaza între 10 şi 120 de dolari. Din anul 1998, românca şi-a lansat o linie de lux de machiaj şi produse pentru îngrijirea sprâncenelor – Anastasia Beverly Hills.

Originara din Constanţa, cosmeticiana a absolvit Facultatea de Arhitectură din Bucureşti, dar nu a profesat niciodată ca architect, dar a urmat cursurile unei şcoli de cosmetică şi s-a angajat cosmeticiană în Constanţa.

După ani de zile de muncă în SUA, Anastasia Soare se poate mândri că în portofoliul său de clienţi se regăsesc nume ca Jennifer Lopez, Helen Hunt, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Sharon Stone, Penelope Cruz, Lisa Marie Presley, Renee Zellweger, Jamie Lee Curtis, şi multe altele.
O opinie

Scrie-ţi opinia

E-mail-ul tău este confidenţial.
Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 *
 *
 *