Dacă ştii o personalitate care ne înalţă,

 
h1__quotes.png
Poză

În _Quotes

Constantin Pascu

Autor: Gabriel Banica

Constantin Pascu – inventează în anul 2000, în premieră mondială, un aparat care purifică şi distruge bacteriile din spaţiile de locuit. Aparatul reţine praful şi fumul de ţigară, atmosfera devenind „ca în salină sau pe litoralul marin”. Instalarea acestui aparat costa, la acea vreme, 480.000 lei…
Purificatorul de aer Salin a obţinut medalia de argint la Salonul Internaţional de Invenţii de la Geneva în 2002, precum şi alte câteva premii naţionale. El se bazeaza pe ideea tratamentelor în minele de sare, cunoscute şi folosite la noi în ţară de foarte multă vreme. Procedeul de tratare a aerului printr-un bloc filtrant cu granule de săruri, în principal clorura de sodiu, oferă o mulţime de avantaje celor cu probleme respiratorii.
O opinie

  1. Constantin Pascu a scris pe data de 17 May 2013

    Multumesc pentru prezenta intr-o companie atat de tonica. Ar merita poate o actualizare prezentarea care imi este facuta. Pe baza inventiilor legate de terapiile cu sare am realizat mai multe aparate, In anul 2000 am intemeiat o firma care exporta acum in intreaga lume produse realizate pe baza inventiilor mele. Inhalatoarele cu aerosoli uscati SaltMed sunt utilizate in spitale in terapia intensiva precum si de catre echipajele SMURD la pacienti aflati in crize astmatice acute. Aparatele Salin sunt prezente in aproape toata Europa si pe o scara larga de ceva vreme in Australia. Sunt un inventator si sunt mandru de asta insa sunt la fel de mandru ca am dus inventiile in lumea reala.
    Multumesc

Scrie-ţi opinia

E-mail-ul tău este confidenţial.
Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 *
 *
 *