Dacă ştii o personalitate care ne înalţă,

 
h1__quotes.png
Poză

În _Quotes

Cristian Burde

Autor: Mihai Velcescu

Cristian Burde, românul care antrenează echipele Poliţiei italiene, este originar din Abrud, judeţul Alba. Familist convins şi tată a doi copii, românul locuieşte de zece ani în Italia.

Deşi ziua munceşte la o fabrică de sticlă din oraşelul Belluno, situat în nordul Italiei, Cristian practică şi predă artele marţiale diferitor categorii de oameni, fiind unul dintre cei mai apreciaţi antrenori din nordul Italiei.

La ora actuală, românul instruieşte circa 80 de persoane, dintre care 38 sunt poliţişti italieni provinciali. Cursurile de arte marţiale susţinute de către Burde sunt bazate pe stilul Krav Maga, devenind maestru docent în această tehnică de luptă, de origine israeliană.

Cristian a început să practice Krav Maga după un stadiu de pregătire la Treviso, la care a participat un maestru din Israel. Ulterior, a făcut cursuri de specializare şi în alte ţări – Franţa, Slovenia, Italia, Lituania.
O opinie

  1. Cristian a scris pe data de 24 Feb 2011

    Romanii nu au avut nevoie de el. Foarte bine ca s-a descurcat si a plecat. Sunt destui care sa-i aprecieze calitatile!

  2. Ani si MIhai a scris pe data de 17 Jun 2014

    Ai ramas acelasi caracter puternic,cinstit,muncitor pe care l-am cunoscut.SI nu in ultimul rand un bun roman! Prietenie pentru totdeauna!

Scrie-ţi opinia

E-mail-ul tău este confidenţial.
Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 *
 *
 *