Dacă ştii o personalitate care ne înalţă,

 
h1__quotes.png
Poză

În _Quotes

Eugen Pavel

Autor: Gabriel Banica

Eugen Pavel – Dr. fizician la Institutul de Fizică Atomică de la Măgurele, realizatorul unui CD din sticlă, cu o capacitate de stocare de 15.000 ori mai mare decât a unuia obişnuit. Pe cinci astfel de CD-uri ar putea fi stocată întreaga Bibliotecă a Academiei Române, iar informaţiile ar putea rezista…5.000 de ani! În noiembrie 1999, invenţia sa a fost premiată cu medalia de aur la Salonul Mondial al Invenţiilor „Bruxelles Europa”, iar autorul doreşte cu orice preţ producerea de serie în România. Dar forurile din România întârzie la nesfârşit formalităţile…
O opinie

 1. Cristian a scris pe data de 24 Feb 2011

  Mandru ca sunt roman…”Dar forurile din România întârzie la nesfârşit formalităţile…”

 2. Gramada Ioana a scris pe data de 03 Apr 2013

  Este minunat ca cineva mai apreciaza munca unui inventator. Sunt indignata si trista sa vad ca romanii care conteaza cu adevarat nu sunt expusi si laudati mai des in paginile ziarelor si la televiziune.
  Publicitatea Romaniei in diverse domenii peste hotare este deplorabila. Majoritatea srainilor ne stiu de tigani, alti confunda Bucurestiul cu Budapesta, diverse companii, chiar din Franta ne considera lucratori din lumea a 3-a, atunci ce imi este de mirare sa se intample asa ceva si la noi.
  Sper din toata inima ca d-nul Eugen Pavel sa razbeasca prin hatisul birocratic si sa aduca o cat mai buna publicitate Romaniei si sa nu plece din tara.
  In acelas timp ma gandesc ca omul trebuie sa se si hraneasca si sa-si achite facturile asa ca el stie mai bine ce are de facut si/sau de indurat.
  Spor si cale libera in ceea ce faceti Dnule Eugen Pavel.

 3. bor a scris pe data de 06 Apr 2013

  Sunt mandru…dar pentru cat timp oare?

Scrie-ţi opinia

E-mail-ul tău este confidenţial.
Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 *
 *
 *