Dacă ştii o personalitate care ne înalţă,

 
h1__quotes.png
Poză

În _Quotes

Irena Aldea Hoffman

Autor: Andra Fornea

Irena Aldea Hoffman, fosta prezentatoare a emisiunii “Auto Club” de la TVR1, se stabileşte tocmai în California în anul 2001. La doi ani după aceea se hotărăşte să îmbrăţişeze o carieră de actriţă în Cetatea Hollywood-ului şi participă la numeroase castinguri. Eforturile sale nu au fost sortite eşecului, dimpotrivă. Joacă alături de Christopher Lambert în “Metamorphosis”, rol pentru care obţine premiul pentru cea mai bună interpretare în cadrul Festivalului de Film Fantastic de la Estapona, Spania.

În prezent, Irena este membră cu drepturi depline a SAG – Screen Actor Guild şi are la activ numeroase apariţii în clipuri muzicale şi reclame, dar şi în filme de scurt şi lung-metraj.

A lucrat în echipă cu actori precum Sean Young, Jack Nicholson, Mel Gibson, Diane Keaton sau Jennifer Garner. Portofoliul său filmografic cuprinde roluri în pelicule ca “Azi 13, mâine 30 de ani”, “Metamorphosis”, “Salamandra”, Transylmania”, “Moonlight Sonata”, dar şi în serialele “CSI: Miami” sau “Tânăr şi neliniştit”.
O opinie