Dacă ştii o personalitate care ne înalţă,

 
h1__quotes.png
Poză

În _Quotes

Ştefania Cory Calomfirescu

Autor: Mihai Velcescu

Ştefania Cory Calomfirescu – membru în Consiliul Director al Universităţii Cambridge, primeşte medalia de aur a Mileniului din partea conducerii instituţiei în aprilie 2001. Este autoare a opt tratate de neurologie.

Posesoare a încă două certificate de inovator, şefa Clinicii de Neurologie din Cluj-Napoca este primul medic din lume care a scris un tratat despre edemul cerebral. În plus, medicul român a primit şi medalia de onoare a mileniului din partea Institutului Biografic American, fiind numită şi în conducerea acestei unităţi.
O opinie

 1. Butiseaca Nicu a scris pe data de 20 Dec 2013

  Rog cateva dat biografice pentru Stefania Cory Calomfirescu.Sciu o carte tehnica si am un capitol cu cercetatori si inventatori romani.
  Multumesc anticipat

 2. Butiseaca Nicu a scris pe data de 20 Dec 2013

  Rog cateva dat biografice pentru Stefania Cory Calomfirescu.Sciu o carte tehnica si am un capitol cu cercetatori si inventatori romani.
  Multumesc anticipat

2 trackback-uri

 1. Scris de Geniul romanesc | Cugir, amintiri din viitor pe 17 Mar 2013 la 09:32

  […] * Prof. Ştefania Cory Calomfirescu a primit Medalia de aur a Mileniului din partea Universităţii Cambridge (ian. 2001), fiind aleasă şi în Consiliul Director al prestigioasei instituţii britanice. Posesoare a două certificate de inovator, autoare a opt tratate de neurologie, şefa Clinicii de Neurologie din Cluj-Napoca, este primul medic din lume care a scris un tratat despre edemul cerebral. În plus, medicul român a primit şi Medalia de Onoare a Mileniului din partea Institutului Biografic American, fiind numită şi în conducerea acestei unităţi. […]

 2. […] ecologice de construcţii, dar invenţiile nu au fost valorificate nici in ziua de astăzi. Prof. Ştefania Cory Calomfirescu a primit Medalia de aur a Mileniului din partea Universităţii Cambridge (ian. 2001), fiind […]

Scrie-ţi opinia

E-mail-ul tău este confidenţial.
Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 *
 *
 *