Dacă ştii o personalitate care ne înalţă,

 
h1__quotes.png
Poză

În _Quotes

Stere Gulea

Autor: Andra Fornea

Stere Gulea s-a născut la 2 august 1943 în comuna Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa şi este un regizor şi scenarist român de origine aromână.

Filmografie (regizor)

  • Apa ca un bivol negru (1970)
  • Iarba verde de acasă (1977)
  • Castelul din Carpaţi (1981)
  • Ochi de urs (1982)
  • Moromeţii (1987)
  • Piaţa Universităţii – România (1991)
  • Vulpe – vânător (1992)
  • Stare de fapt (1995)
  • Hacker (2003) – serial TV
  • Weekend cu mama (2009)

Filmografie (scenarist)

  • Ochi de urs (1982)
  • Moromeţii (1987)
  • Stare de fapt (1995)



O opinie