Dacă ştii o personalitate care ne înalţă,

 
h1__quotes.png
Poză

În _Quotes

Vanda Hădărean

Autor: Mihai Velcescu

Fosta vicecampioană olimpică la gimnastică de la Barcelona, Vanda Hădărean, devine, în 2009, pentru a treia oară consecutiv, Miss World Fitness.

Campioană europeană absolută la junioare, medaliată cu bronz în întrecerea pe echipe a Campionatelor Mondiale de la Indianapolis, locul al treilea în proba de individual compus a întrecerilor continentale de la Nantes şi argint olimpic cu echipa la Barcelona, Vanda a decis să se retragă din gimnastică la numai 18 ani.

La scurt timp după ce a început cursurile Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, Vanda a primit o oferta de a antrena în Canada. Atrasă de mirajul străinătăţii, românca dă curs invitaţiei.

Astăzi, la cei 36 de ani românca este stabilită în Canada, unde şi-a deschis o sala de fitness.

În paralel cu munca de antrenorat, Vanda Hădărean optează, în urmă cu cinci ani, pentru fitness. În numai un an, devine campioană absolută a Canadei, titlu pe care nu l-a cedat nici până azi. În 2008, sportivă românca obţine, la Las Vegas, trofeul suprem după o luptă acerbă cu 28 de concurente. Palmaresul Vandei mai cuprinde apariţii pe copertele unor reviste celebre cu profil sportiv, precum “Fame”, “Oxygen Magazine”, “Muscle and Fitness”, dar şi în anul 2000 în “Playboy”.
O opinie

Scrie-ţi opinia

E-mail-ul tău este confidenţial.
Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 *
 *
 *