Dacă ştii o personalitate care ne înalţă,

 
h1__quotes.png
Poză

În _Quotes

Cornelius Luca

Autor: Mihai Velcescu

Cornelius Luca, economist de profesie, ocupă, în prezent, funcţia de vice-preşedinte şi Director al Consultanţilor în cadrul companiei FX Concepts. Cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniul pieţei de capital, Luca a deţinut, din anul 1990, şi funcţia de profesor la Institutul de Finanţe din New York. În toată acea perioadă, românul s-a specializat în Comerţ Exterior şi Analiză Tehnică.

Încă din anul 1983, Cornelius Luca s-a orientat către domeniul monetar, devenind un specialist al cotaţiilor la bursă chiar şi pentru monede exotice.

Cunoştinţele sale în materie de finanţe au fost împărtăşite prin intermediul unor articole publicate pentru Wall Street Journal, The New York Times, Reuters şi Associated Press – Dow Jones.

Luca este autorul a numeroase lucrări de specialitate, toate foarte apreciate în cercurile de specialitate. Din bibliografia românului amintim: “Trading in the Global Currency Markets” (editie reeditată în 2000, prima ediţie apărută în 1995), “Technical Analysis Applications in the Global Currency Markets” (editie revizuită în anul 2000, după prima publicare din 1997), “Technical Analysis Applications” (2004, publicată de data aceasta de editura McGraw-Hill) şi “Practical Introduction to Technical Analysis” (1997, publicat de Euromoney).
O opinie

Scrie-ţi opinia

E-mail-ul tău este confidenţial.
Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 *
 *
 *