Dacă ştii o personalitate care ne înalţă,

 
h1__quotes.png
Poză

În _Quotes

Radu Teodorescu

Autor: Mihai Velcescu

Radu Teodorescu – antrenorul de fitness al celebrităţilor. Emigrat în 1972, a ajuns cel mai celebru profesor de fitness de peste ocean, printre clienţii săi numărându-se Robert Redford, Cindy Crawford, Candice Berger, Susan Sarandon, Mick Jagger, Jennifer Lopez etc. Celebrele casete video- lecţii de fitness produse de Cindy Crawford începând din 1992 au fost realizate împreună cu antrenorul său, Radu Teodorescu, care doreşte să înfiinţeze în România primul institut din lume de pregătire a profesorilor de educaţie fizică în fitness pentru adulţi.
Alături de Cindy Crawford, fosta soţie a lui Richard Gere, Radu Teodorescu lansează “Shape your body Workout”, cea mai vândută caseta video de fitness din lume, în peste 10 milioane de exemplare, iar la scurt timp “Next Challenge”.

Pe vremea când era profesor de sport la un liceu din Piteşti, în anul 1972, Teodorescu părăsea clandestin România, cu destinaţia America.

Cu banii strânşi în decurs de patru ani, de pe urma unor joburi mărunte, Radu Teodorescu îşi deschide propria sală de fitness în Manhattan.

Primul client important al românului a fost Halston, designerul de modă, bun prieten cu celebrul actor Anthony Quinn.

La ora actuală, ora de gimnastică în clubul personal costă 25 de dolari, iar o lecţie privată poate ajunge şi la 200 000 de dolari.

Puţini ştiu că cel mai căutat club de fitness din New York este al unui român, şi ca felul în care arată posteriorul lui Jennifer Lopez i se datorează lui Radu Teodorescu. Printre numele care apelează la cursurile de fitness ale românului se numără Raquel Welch, John Cusack sau Jodie Foster.
O opinie

Scrie-ţi opinia

E-mail-ul tău este confidenţial.
Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 *
 *
 *