Dacă ştii o personalitate care ne înalţă,

 
h1__quotes.png
Poză

În _Quotes

Robert Adam

Autor: Mihai Velcescu

Robert Adam este, începând din iulie 2009, noul manager european pentru comunicare al Institutelor Culturale, dupa câştigarea unui concurs la care s-au înscris zece candidaţi din ţările membre ale Uniunii Europene.

Românul se va ocupa de destinele EUNIC, organizaţie internaţională care reuneşte peste 30 de institute culturale naţionale sau alte structuri echivalente din cadrul ministerelor de externe ori ale culturii din ţările UE.

Instituţia a fost fondată în anul 2005, şi are un buget anual de peste două miliarde de euro. Scopul EUNIC este să contribuie la afirmarea identităţii culturale europene, atât în interiorul Uniunii, cât şi în afara acesteia.

Robert Adam a deţinut funcţia de şef comunicare şi coordonator de programe la ICR Paris. De asemenea, este absolvent cu acte în regulă al unor reputate instituţii academice ca Sorbona, Ecole Normale Superieure şi Sciences Po.

Din CV-ul lui Robert Adam mai spicuim: traducător, jurnalist, titular al unui curs despre Uniunea Europeană la o universitate franceză.
O opinie

Scrie-ţi opinia

E-mail-ul tău este confidenţial.
Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 *
 *
 *