Dacă ştii o personalitate care ne înalţă,

 
h1__quotes.png
Poză

În _Quotes

Roxana Potcovaru

Autor: Mihai Velcescu

Roxana Potcovaru are 33 de ani şi din anul 2007 se ocupă de organizarea de evenimente pentru Casa Regală, prin intermediul unei companii britanice de prestigiu – Publication UK.

Pe de altă parte, românca se poate mândri că este iniţiatoarea proiectului Romanian British Expo, unul dintre cele mai importante manifestări culturale şi sociale din Regatul Unit al Marii Britanii, unde se promovează produsele româneşti. Anul acesta, evenimentul va avea loc la Londra în luna noiembrie.

Născuta pe plaiuri moldave, la Roman, Roxana a emigrat din ţara natală în 1997 şi a lucrat, timp de zece ani, în Emiratele Arabe, ca director de marketing, vânzări şi promovare pentru compania Davidoff.

Următorul pas în carieră s-a numit General Holding Corporation, organizaţie ce aparţine de Camera de Comerţ din Abu Dhabi, şi în cadrul căreia s-a ocupat de promovarea produselor agricole locale.

Fără a-şi uita rădăcinile, Roxana Potcovaru a colaborat intens cu Ambasada României la Abu Dhabi şi a încercat să promoveze comunitatea românească din zonă.

Pe lângă experienţa fără cusur pe care o are, românca vorbeşte fluent şase limbi străine, printre care engleza, germana, araba, hindi, spaniola, italiana, dar şi câteva dialecte din India.
O opinie

Scrie-ţi opinia

E-mail-ul tău este confidenţial.
Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 *
 *
 *